PIZZA BEPPE BREUKELEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 164 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza Beppe Breukelen. Meer weten? Ontdek meer

28 nov 2022 om 13:23 Ze waren koud
20 nov 2022 om 20:42 45 minuten te laat en daardoor koude pizza's. Do I need to say more?
9 nov 2022 om 18:46 Snel vers lekker als je van dunne pizza houdt en dat doe ik
28 okt 2022 om 21:27 Heerlijk eten en prima bezorging.
30 sep 2022 om 20:00 Snelle service, de pizzas waren niet superwarm meer dus opwarmen in eigen oven wel nodig. Maar dat doet weinig af aan de kwaliteit die is gewoon heel goed
12 aug 2022 om 7:56 Wir haben leider fast drei Stunden auf unser Essen gewartet, selbst bei der telefonischen Nachfrage wurden wir angelogen. Die Pizzen kamen kalt an, sehr schade ich glaube sie hätten eigentlich sehr gut geschmeckt…
11 aug 2022 om 20:38 Absolutely disgraceful. Food doesn’t arrive even after 2.5 hours. Followed up after 1.5 hours - ‘it will be delivered in 30 minutes sorry we are busy’. If you’re too busy - reject the order. And don’t lie when I follow up - I cant make a new plan
2 aug 2022 om 20:14 Koude taaie pizza. Daarnaast extra's erg duur € 5 voor 1 champignon in plakjes en een uienring. Geen aanrader.
23 jul 2022 om 7:34 Pizza bijna koud, slappe bodem. Topping was prima maar smaakt niet als het koud is, jammer.
9 jul 2022 om 21:54 Uur te laat
28 jun 2022 om 20:31 Levering was prima op tijd en warm, maar we hadden gevraagd om de pizza’s te snijden en dat was niet gebeurd.
22 jun 2022 om 19:45 Heerlijk!!!